28 Nisan 2010 Çarşamba

UEFA 'Only A Game?' Sergisi.

Only A Game?



UEFA, Türkiye Futbol Federasyonu ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nın katkıları ile gerçekleştirilen, Avrupa futbolunun son 50 yılına ait önemli olayların fotoğraflarının, gazete kupürlerinin ve imzalı objelerinin yer aldığı sergi, 30 Nisan 2010 tarihine kadar gezilebilecek.

Sergide, Şampiyonlar Ligi Kupası 10 Şubat, UEFA Avrupa Ligi Kupası 28 Şubat, Kupa Galipleri Kupası ise etkinlik sonuna kadar futbolseverler tarafından ziyaret edilebilecek.

2010 İstanbul Kültür Başkenti etkinlikleri kapsamında açılacak olan sergide ünlü hakem Pierluigi Collina imzalı hakem forması, Şampiyonlar Ligi finallerinin biletleri, 1956 Şampiyon Kulüpler Kupası Finali'nde giyilen forma, 1958 yılının yarısı Galatasaray'da yarısı da Fenerbahçe'de olan kupası, 1968'deki Fenerbahçe-Manchester City maçının topu gibi futbol tarihine geçmiş maçlara ait objeler bulunuyor.

Ben de 17.04.2010 tarihinde gezme fırsatı bulduğum sergiyi çok beğendim.Sergiden fotoğrafladığım bir kaç hatıra aşağıda.Özellikle 2000 UEFA Finali bileti unutulmaz...


















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder