2 Mart 2015 Pazartesi

Monica Molina ile Ankara'da Romantik Bir Gece

Daha önce İstanbul'da sahneye çıkmış fakat hiç Ankara'ya gelmemiş olan, İspanyol aşk şarkılarının büyülü sesi Monica Molina'nın  konserini kaçırmak olmazdı. Biletler çıkar çıkmaz işimi sağlama alıp, konser gününün gelmesini dört gözle bekledim.


Bugüne kadar İspanya'da çıkardığı her albümü ile 'platin' satış statüsüne ulaşan ve Latin Grammy adaylığının yanı sıra pek çok ödül kazanan sanatçının, en iyi şarkılarını bir araya getirdiği Autorretrato albümü yanımda taşıdığım müzik arşivimin ayrılmaz bir parçası haline gelmişti.
Dinleyenlerin içini ısıtan, bir parça melankolik, bir parça umut dolu, ama her zaman romantik bir ses. Değişik ve kendine özgü vokali onu eşsiz kılıyor. Daha önce çok az konserden bu kadar eğlenerek ve keyif alarak çıktığımı hatırlıyorum. Ankara seyircisinin olağanüstü ilgisi karşısında adeta mahcup bir kız çocuğuna dönüşen Molina, bu ilgi karşısında çok mutlu olduğunu gizleyemedi.

 
 
Konser sonrasında CDlerini  imzalayan sanatçı, cana yakın, sempatik ve alçakgönüllü tavırlarıyla izleyicilerden tam not aldı. Eğer bir gün bir yerde konserine rast gelirseniz sakın kaçırmayın derim.
 
 
Benim en sevdiğim şarkı huzurlarınızda...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder