16 Mayıs 2011 Pazartesi

Aşk Tesadüfleri Sever

Bu hafta sonu vizyondayken izlemek isteyip de izleyemediğim bir filmi görme şansım oldu. Her ne kadar senaryosu çok zeka parıltısı içermese de Hollywood romantik komedileri tadında güzel bir izlemelikti. Belçim Erdoğan ve Mehmet Günsur'un ayrıca da çocuk oyuncuların rolleri çok başarılıydı. Yan rollerdekilerde hikayenin anlatımına oldukça katkıda bulunuyordu. Keyifli bir iki saat geçirmek için ideal bir film.

Yönetmen : Ömer Faruk Sorak

Senaryo : Nuran Evren Şit Erdik

Müzik : Ozan Çolakoğlu

Oyuncular:
Mehmet Günsür , Belçim Bilgin Erdoğan , Altan Erkekli , Yiğit Özşener , Ayda Aksel , Şebnem Sönmez , Hüseyin Avni Danyal , Yılmaz Gruda

Konusu:
Çocukluk ve ilk gençlik yılları boyunca yolları Ankara'da kesişen ve 2010 yılında İstanbul'da tanışan Özgür (Mehmet Günsür) ve Deniz (Belçim Bilgin), kendilerini engellerle dolu aşk macerasının içinde bulurlar. Bir yandan da geri dönüşlerle onların geçmişlerini izlerken, diğer yandan da Türkiye'nin 70'li, 80'li, 90'lı ve 2000'li yıllarında gezerek, dönemin unutulmaya yüz tutmuş popüler kültür öğeleri, müzikleri, yaşam biçimleri Aşk Tesadüfleri Sever'in nostaljik yönünü tamamlıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder