21 Mayıs 2010 Cuma

HUNG



HBO'nun hit dizilerinden bir tanesi daha ülkemizde (E2'de) yayına başladı ve ilk sezonu bitti. Dizide başrolde Thomas Jane ve Jane Adams var. Orta yaşlı, terk edilmiş, beş parasız jigolonun hikayesi olarak adlandırılan dizinin ilk sezonu 10 bölümden oluşuyor. ''Biricik karısını kendinden daha başarılı bir adama kaptıran, hayata karşı her mücadelesi hüsranla son bulan 40’lı yaşlarında bir adam kendine nasıl yeni bir sayfa açar?

Çözümü sekste bulan Ray Drecker’ı, hayatının bu yeni döneminde komik ve zorlu bir macera bekliyor. Bu ekonomik krizde insanın namusuyla hayatını kazanması zor tabii. Ray de bu nedenle en büyük silahını, cinselliğini devreye sokarak hayatını düzene koymanın yollarını arayacak. Artık 20’lerinde olmadığına göre kendisini pazarlamak için yardıma ihtiyacı olacak. Bu noktada devreye arkadaşı Tanya girecek. Böylece jigolo olan Ray ile onun muhabbet tellalı Tanya, TV’nin en komik iş ortaklığına imza atacak.''

Tam bir looser hikayesi olan Hung'ı beğenerek izlemiştik.(Ben tüm bölümleri iki günde bitirdim). Yeni sezon yakında HBO'da çok yakında başlıyor.Yaz günlerinde keyifle izleyecek bir dizimiz olacak.

HBO'da Hung..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder